Toggle menu
img-3741

Ondertekening overeenkomst Griseeweg in Epe

06 oktober 2023
 
 
Nieuws
 
 

Ondertekening overeenkomst Griseeweg in Epe

Wethouder Martijn Kerkmans (gemeente Epe) en Gert-Jan ten Brinke (Roosdom Tijhuis) tekenden op woensdag 3 oktober de anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling en bouw van 45 koop- en huurwoningen in plangebied Griseeweg te Epe. De ondertekening vond plaats op de plek waar de woningen straks gebouwd gaan worden.

Een gevarieerde wijk
Het plan bestaat uit 15 sociale huurwoningen en 30 koopwoningen in diverse type woningen en prijscategorieën. Zo komen er naast eengezinswoningen voor starters ook woningen met slapen en baden op de begane grond, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De energiezuinige woningen zijn gelegen aan de westkant van Epe aan de Griseeweg. Het plangebied wordt aan drie zijden omringd door bomenlanen. Centraal in het plan zal een groenstrook gerealiseerd worden waar het straks fijn samenkomen is voor buurtbewoners.

Wethouder Kerkmans: “We zijn heel blij met deze mooie ontwikkeling. Daarmee komen we weer een stapje dichterbij ons doel om in 2030 1.800 nieuwe woningen te realiseren in Epe. Het is mooi dat er op deze plek een gevarieerd woningaanbod komt waar straks veel mensen met veel plezier gaan wonen.”

Als de komende periode de procedures voorspoedig verlopen is de verwachting dat Roosdom Tijhuis medio 2024 met de woningen in verkoop zal gaan.

Op de hoogte blijven van deze fraaie ontwikkeling?
Inschrijven voor de nieuwsbrief 'Epe - Griseeweg' kan via de projectwebsite Griseeweg.

Bekijk meer nieuwsberichten