Toggle menu
sessie3-488-header

Overeenkomst getekend voor 19 huurwoningen in de Zwaaikom

12 juli 2023
 
 
Nieuws
 
 

Overeenkomst getekend voor 19 huurwoningen in de Zwaaikom

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis en woningcorporatie Thuisvester hebben de overeenkomst getekend voor de bouw van 19 huurwoningen in Oosterhout. Deze nieuwbouwwijk is volop in aanbouw en door de toevoeging van deze nieuwe woningen zal er ook aanbod beschikbaar komen voor de verhuur.

De overeenkomst werd ondertekend door Martin Companje, algemeen directeur Roosdom Tijhuis en Pierre Hobbelen, directeur-bestuurder van Thuisvester. " Dit is de eerste keer dat wij woningen bouwen voor Thuisvester. We kijken uit naar de bouw van deze energiezuinige, gevelklare woningen. De samenwerking verloopt voorspoedig en deze nieuwbouwwijk leent zich uitermate voor de 19 woningen die wij in 2 blokken van 12 en 7 woningen, geschakeld gaan bouwen”, vertelt Martin Companje van Roosdom Tijhuis.

Gevelklaar

De 19 woningen worden gevelklaar opgeleverd. Dat betekent dat de betonwanden in de fabriek worden gemaakt, inclusief isolatiemateriaal en steenstrips. De wanden komen kant-en-klaar op de bouw aan. Het zorgt voor een vlotte doorlooptijd, minder transportbewegingen en je bent niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Alle wensen van Thuisvester konden worden ingepast in het ontwerp en de plattegronden waardoor de woningen straks geheel zullen aansluiten op de wensen van de toekomstige bewoners.

De bouw van deze woningen zal eind september dit jaar van start gaan.

Bekijk meer nieuwsberichten