Toggle menu
impressie-2-3

Rijssen krijgt nieuwe inspirerende werkomgeving langs de Morsweg

 
 
Nieuws
 
 

RIJSSEN - Iedereen die over de Morsweg in Rijssen rijdt, kan er straks niet meer omheen: waar nu alleen nog het bouwbord staat, zal straks het prominente kantoorgebouw De Juterij gerealiseerd worden. Met 3.500 vierkante meter ruimte verdeeld over 5 bouwlagen moet het een inspirerende werkomgeving worden. 

‘De goede bereikbaarheid, parkeervoorzieningen en fraaie ontvangsthal maken van De Juterij de perfecte plek om te werken én netwerken.’ Aldus Gerrit Hilberink, ontwikkelingsmanager bij Roosdom Tijhuis. ‘De in totaal 3.500 m2 kantoorruimte wordt voorzien van alle hedendaagse comfort en techniek. Daarnaast wordt het ontwikkeld als BREEAM Excellent gebouw, dit wil zeggen dat het pand zeer duurzaam gebouwd wordt en het gebruikt kan worden met lage energielasten.’

In tegenstelling tot het bestaande kantooraanbod in de gemeente Rijssen-Holten maakt De Juterij het verschil met een opvallende zichtlocatie en fonkelnieuwe werkomgeving. Met 87 parkeerplaatsen is er ruim voldoende plek voor zowel werknemers als bezoekers. Kantoorruimte kan al worden gehuurd vanaf 300 m2. Voor ondernemers die meer ruimte wensen is een hele verdieping van 900 m2 in gebruik nemen ook mogelijk. Naast huren is eveneens (deel)koop bespreekbaar.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Uniek Bedrijfsmakelaars of een kijkje nemen op www.roosdomtijhuis.nl.

Bekijk meer nieuwsberichten