RoosdomTijhuis Toggle menu
krachtigste-header-website

Roosdom Tijhuis opnieuw uitgeroepen tot krachtigste bouwbedrijf van Nederland

8 maart 2023
 
 
Nieuws
 
 

Roosdom Tijhuis is trotse winnaar van de titel: Krachtigste B&U bouwbedrijf van Nederland voor boekjaar 2021. Een prachtige prestatie waar we met het hele team trots op mogen zijn. 

Roosdom Tijhuis mag zich een jaar lang het krachtigste b&u bouwbedrijf van Nederland noemen.

De Top-3 van de Krachtigste Index b&u boekjaar 2021 ziet er als volgt uit:

  1. Roosdom Tijhuis
  2. Adriaan van Erk Groep
  3. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Het krachtigste b&u bouwbedrijf scoort het hoogst op de criteria bedrijfsgrootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Voor de bepaling van het krachtigste bedrijf zijn deze 5 criteria vertaald naar de kengetallen omzet, aantal medewerkers, operationele marge, netto marge, netto werkkapitaal en solvabiliteit. Gezien het projectmatige karakter van de b&u bouwbranche is daarnaast voor elk van deze kengetallen ook het gemiddelde over de afgelopen 3 jaren genomen. In de index zijn alleen bouwbedrijven opgenomen met tenminste 50 medewerkers in vaste dienst. De index is samengesteld uit de resultaten van ruim 140 grootste b&u (woning- en utiliteits)bouwbedrijven in Nederland.

De index is samengesteld door bouw&bedrijfsinfo uit de resultaten van ruim 140 grootste b&u (woning- en utiliteits)bouwbedrijven in Nederland.

Bekijk meer nieuwsberichten