Toggle menu
whatsapp-image-2023-11-29-at-143534

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Noordelijk deelgebied Opbroek-Oost in Rijssen

29 november 2023
 
 
Nieuws
 
 

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Noordelijk deelgebied Opbroek

Op woensdag 29 november ondertekenden wethouder Erik Wessels (gemeente Rijssen-Holten) en Martin Companje (algemeen directeur Roosdom Tijhuis) de samenwerkingsovereenkomst voor het Noordelijk deelgebied Opbroek-Oost. Met de ondertekening van deze overeenkomst wordt er een vervolgstap gezet naar de ontwikkeling en bouw van circa 350 energiezuinige nieuwbouwwoningen en bouwkavels.

Het Opbroek wordt verder ontwikkeld tot een wijk waar het nu én straks prettig wonen is. De wijk wordt zo opgebouwd dat er een divers aanbod komt, waarbij rekening is gehouden met zowel de huidige bewoners in het Opbroek als de toekomstige bewoners. Er worden betaalbare huur- en koopwoningen gebouwd, en er is ruimte voor een breed scala aan vrije sector woningen (geschakeld, halfvrijstaand en vrijstaand), toekomstbestendige woningen en zorgappartementen.

Ondertekening Rijssen Opbroek-Oost


“Met de nieuwe ontwikkeling van Opbroek-Oost sluiten we goed aan op de bestaande bouw in het Opbroek. Door het gevarieerde woningaanbod wordt het een woonwijk waar het voor iedereen fijn wonen is. We zijn er trots op dat we dit kunnen realiseren in onze eigen gemeente samen met de gemeente Rijssen-Holten”, aldus Martin Companje.

De verkoop van de bouwkavels start op woensdag 13 december van 16:00 tot 17:30 uur in Landgoed de Oosterhof. Dit betreffen bouwkavels voor de bouw van vrijstaande woningen met eigen architect en aannemer. De verkoop van de eerste fase met 37 (projectmatige) nieuwbouwwoningen start op woensdag 20 december. Dit aanbod van Roosdom Tijhuis bestaat 6 uit toekomstgerichte woningen (met bad- en slaapkamer op de begane grond), 12 twee-onder-een-kapwoningen en 19 (betaalbare) eengezinswoningen

Meer informatie over het project en de woningen is te vinden op: Project Opbroek-Oost te RIJSSEN | Roosdom Tijhuis

Bekijk meer nieuwsberichten