Toggle menu
20190604-2957-lr

Reitdiep, Groningen

 
 
75 woningen
Home / Referenties / Reitdiep
 
 

Nieuwbouw Reitdiep in Groningen

Plan Reitdiep ligt aan de noordwestzijde van de stad Groningen, vlakbij de Zernik Ae campus. Reitdiep heeft een stedelijk karakter en ligt tegelijkertijd in een landelijke en waterrijke omgeving.

De wijk bestaat uit gezellige buurtjes waar volop ruimte is voor de kinderen om te spelen. De nodige voorzieningen liggen op loopafstand en met de fiets of met de bus bent u zo in het altijd gezellige centrum. De Grote Markt ligt op ruim een kwartier fietsen van Reitdiep. Dat maakt Reitdiep nou zo bijzonder; stedelijke voorzieningen op korte afstand en de rust en ruimte van het Groningse platteland naast de deur.

In fase 4 heeft Roosdom Tijhuis een project van in totaal 75 woningen ontwikkeld. Circa 2/3 deel hiervan betreft koopwoningen. Het plan bestaat uit zowel rij- als twee-onder-één-kapwoningen die worden aangeboden in diverse groottes. Daarnaast kan gekozen worden uit een type met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Er zit vast een woning bij die precies past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget.

Aangenaam kennis te maken

 
 
20220323-gert-jan-ten-brinke-7218-x-lr

Meer weten over projectontwikkeling door Roosdom Tijhuis?

Ik sta u graag te woord, dit zijn mijn contactgegevens:

De heer G.J. (Gert-Jan) ten Brinke
Adjunct directeur Planontwikkeling bij Roosdom Tijhuis
g.j.tenbrinke@roosdomtijhuis.nl
0548 – 518024

slider-bouw
Roosdom Tijhuis is betrouwbaar, solvabel en transparant
We stellen ons graag aan u voor. Bedrijfsprofiel

Bekijk meer referenties