Toggle menu

Steenwijk Zuidoost, STEENWIJK

 
 
200-250 woningen
Start verkoop: 2024-Q3
Steenwijk Zuidoost
Home / Aanbod / STEENWIJK / Steenwijk Zuidoost
 
 

Nieuwbouw in Steenwijk

In samenwerking met Stichting Woonconcept ontwikkelt Roosdom Tijhuis in Steenwijk Zuidoost tussen de 200 en 250 woningen in diverse types en prijscategorie├źn. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in het derde kwartaal van 2024.

Momenteel werken wij aan een masterplan voor Steenwijk Zuidoost en zullen we daarna een stedenbouwkundig plan voor deelgebied Betap/Crilux opstellen. Het plangebied ligt tussen de wijk de Gagels, de Meppelerweg en Kornputkwartier. Het plan bestaat uit een groen raamwerk met verschillende woonbuurten. Het project biedt woningaanbod voor gezinnen, starters, senioren, maar ook woningen voor kleinere huishoudens (1-2 personen) in verschillende prijscategorie├źn:

  • Sociale huurwoningen (door Woonconcept)
  • Middeldure koop- en huurwoningen
  • Vrije sector koopwoningen

De verwachting is dat medio 2023 het ontwerp van het bestemmingsplan voor de wijk ter inzage wordt gelegd. De bouwplanontwikkeling zal in de tweede helft van 2023 worden gestart en naar verwachting gaan in het derde kwartaal van 2024 de eerste woningen in verkoop.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave