Toggle menu
Impressie type Belvedere.jpg

36 woningen in Holten in verkoop middels webinar

 
 
Nieuws

36 woningen in Holten in verkoop middels webinar

 
 


Op woensdag 24 juli jl. zijn wij in verkoop gegaan met 36 royale woningen in plan de Liesen te Holten. Dit ging even iets anders dan men van ons gewend is. Vanwege de corona-maatregelen was een fysieke start verkoop niet mogelijk. Daarom is er gekozen om de geïnteresseerden te informeren over het plan door middel van een webinar (online presentatie).

Roosdom Tijhuis is gestart met de verkoop van 36 prachtige woningen in plan De Liesen. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus hebben wij de geïnteresseerden door middel van een webinar (online presentatie) op de hoogte van dit nieuwbouwplan gebracht. Van de 36 woningen zijn er 4 tussenwoningen door de gemeente Rijssen-Holten verloot. De overige woningen zijn door de verkopende makelaars geloot. 

Alle woningen in plan de Liesen worden super duurzaam opgeleverd met een EPC van 0. Zonnepanalen, een bodemwarmtepomp, triple HR+++ glas in de complete woning en vloerverwarming op de begane grond en de verdieping is daarbij de standaard. EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.


Bekijk meer nieuwsberichten