RoosdomTijhuis Toggle menu

Stichting Vanboeijen (1), Assen

Home / Referenties / Stichting Vanboeijen (1)
 
 

Uniek zorgcomplex met 68 wooneenheden 

Na een intensief voorbereidingstraject van ruim anderhalf jaar is Roosdom Tijhuis in juni 2013 gestart met de bouw van 68 wooneenheden en bijbehorende gemeenschappelijke ruimten op Park Diepstroeten in Assen. Nog geen jaar later (juli 2014) waren alle eenheden opgeleverd aan Stichting Vanboeijen.

Het betreft nieuwe huisvesting voor mensen met een zeer ernstige verstandelijke handicap en gedragsproblemen. Er is door Vanboeijen en Roosdom Tijhuis voor de start van de bouw anderhalf jaar gewerkt aan een uniek ontwerp waarbij optimaal wordt ingespeeld op de behoeftes van bewoners en medewerkers. De grote betrokkenheid van zowel de verwanten als de medewerkers en bewoners is bijzonder te noemen. Er zijn in het voortraject verschillende bijeenkomsten georganiseerd waar een ieder zijn inbreng heeft geleverd. De huidige woongebouwen waren verouderd en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Deze zijn inmiddels allemaal gesloopt. Het gehele bouwtraject is zeer voorspoedig verlopen. De betrokkenheid van Roosdom Tijhuis (Bouwvoorzorg) vanaf het begin van de ontwikkeling tot na de oplevering is door Stichting Vanboeijen als zeer positief ervaren. Het complete en ervaren team was optimaal betrokken.

Huiselijk en geborgen met een optimale zorglogistiek 

De nieuwbouw bestaat uit vier gebouwen die ieder weer zijn onderverdeeld in meerdere bouwdelen. De woningen zijn gebouwd in boerderijstijl. Om het welbevinden van bewoners en medewerkers positief te beïnvloeden is er veel aandacht besteed aan een huiselijke knusse sfeer, waarbij geborgenheid en zorglogistiek hoge prioriteit hebben.

Aangenaam kennis te maken

 
 
jeroen-van-maaren

MEER WETEN OVER BOUWVOORZORG®?

Ik sta je graag te woord! Dit zijn mijn contactgegevens:

De heer J. (Jeroen) van Maaren
Conceptontwikkelaar bij Roosdom Tijhuis
j.vanmaaren@roosdomtijhuis.nl 
 
0548 - 51 80 24

slider-bouw
Roosdom Tijhuis is betrouwbaar, solvabel en transparant
We stellen ons graag aan u voor. Bedrijfsprofiel

Bekijk meer referenties