RoosdomTijhuis Toggle menu

Breecamp West, ZWOLLE

 
 
Circa 500 woningen
fase: in ontwikkeling
Super duurzaam
Home / Aanbod / ZWOLLE / Breecamp West
 
 

Heerlijk wonen in Breecamp-West

Goed nieuws in Zwolle. Vanwege grote vraag naar betaalbare woningen in Zwolle is besloten om de ontwikkeling van Breecamp-West te versnellen. Breecamp-West is het sluitstuk van de ontwikkeling van Stadshagen. De locatie ligt - vanuit Stadshagen gezien - aan de andere zijde van de Hasselterweg en dicht bij het dorp 's-Heerenbroek in het noordwesten van Zwolle. Kenmerkend voor Breecamp-West is de landschappelijke ligging; het gebied ligt in het landschap van Mastenbroek. Naast een goede aansluiting op het omliggende landschap tussen stad en polder, zal bij de ontwikkeling van de buurt veel aandacht zijn voor betaalbaarheid en duurzaamheid.

Voor de ontwikkeling van Breecamp-West heeft de ontwikkelcombinatie BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Roosdom Tijhuis een gebiedsvisie opgesteld. Hierin staan de ambities, doelen en uitgangspunten voor het gebied. Één van de uitgangspunten die is vastgelegd is hoe ongeveer 600 woningen een plek kunnen krijgen in het gebied. Ook staat in de gebiedsvisie hoe de aansluiting op het omliggende landschap gerealiseerd kan worden. Hierbij zijn snelheid en betaalbaarheid belangrijke aspecten. De gebiedsvisie is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Zwolle en in samenspraak met de omgeving.

De gebiedsvisie dient als kader voor de verdere uitwerking van de ontwikkeling van Breecamp-West. Het college van B en W stelt aan de raad voor met de gebiedsvisie voor Breecamp-West in te stemmen. Wanneer de raad instemt met de gebiedsvisie voor Breecamp-West, gaat de ontwikkelcombinatie verder met het uitwerken van de gebiedsvisie naar een ruimtelijk ontwikkelingsplan.

Meer weten over de gebiedsvisie voor Breecamp-West? Bekijk dan onderstaande video:


Ga voor meer informatie over het nieuwbouwplan Breecamp-West naar de projectwebsite van BPD | bouwfonds gebiedsontwikkeling.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw in Zwolle te volgen op Facebook. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave