Toggle menu
shutterstock_721435759.jpg

Breecamp West, ZWOLLE

 
 
Circa 500 woningen
Start verkoop: n.t.b.
Super duurzaam
Home / Aanbod / ZWOLLE / Breecamp West
 
 

Heerlijk wonen in Breecamp-West

Goed nieuws in Zwolle. Vanwege grote vraag naar betaalbare woningen in Zwolle is besloten om de ontwikkeling van Breecamp-West te versnellen. De komende tijd gaat onderzocht worden op welke wijze 400 tot 600 woningen een plek kunnen krijgen op zo'n manier dat er een goede aansluiting is op het omliggende landschap.

Breecamp-West ligt binnen de gemeentelijke grenzen van Zwolle, in de noordwesthoek van de wijk Stadshagen. Het ligt aan de westzijde van de Scholtensteeg en grenst aan de dorpsgrenzen van 's Heerenbroek (gemeente Kampen) en de polder Mastenbroek. Naast een goede aansluiting op het omliggende landschap tussen stad en polder, zal bij de ontwikkeling van de buurt veel aandacht zijn voor betaalbaarheid en duurzaamheid.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw in Zwolle te volgen op Facebook. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave