Toggle menu

Griseeweg, EPE

 
 
Ca. 40-45 woningen
Start verkoop: Q2 2024
Energieneutraal wonen
Home / Aanbod / EPE / Griseeweg
 
 

Nieuwbouw in Epe

In Epe ontwikkelt Roosdom Tijhuis een nieuwe woonomgeving bestaande uit 40-45 woningen. Het plan voorziet in diverse typen woningen in verschillende prijscategorieën. Het nieuwbouwplan is gelegen aan de westkant van Epe aan de Griseeweg.

Het plangebied ligt op een bijzondere locatie. Het vormt het einde van de bebouwde kom van Epe en de overgang richting het omliggende agrarische landschap. Het plangebied wordt aan drie zijden omringd door bomenlanen. De bebouwing aan de Griseeweg, die de noordrand van het plangebied markeert, richt zich net zoals de vrijstaande bebouwing aan deze weg op deze weg. Hierdoor wordt naar verbinding met de wijk Burgerenk gezocht. De overige bebouwing in het plangebied keert zich naar binnen, waardoor een op zichzelf gekeerd en bijzonder buurtje ontstaat.

Door het plangebied loopt één ontsluitingsweg die de aangelegen woningen ontsluit en daarnaast toegang biedt tot twee parkeerhofjes. Door hier het grootste deel van het parkeren te situeren, kan de centrale groenplek worden vrijgespeeld van parkeren en ontstaat hier een autoluwe plek die in het teken zal staan van spelen en ontmoeten. Het wordt dé plek waar het buurtje samenkomt. De oriëntatie van de aangelegen woningen op deze plek benadrukt de prominentie ervan.

Wonen in een groene omgeving

Aan de oostrand van het plangebied wordt afstand gehouden van de bestaande bebouwing aan de Schotakker. In deze zone worden verschillende bomen en struiken voorzien, waardoor een groene, natuurlijke barrière ontstaat. Deze strook zorgt daarnaast voor een noord-zuidverbinding tussen verschillende groengebieden. In de uitwerking van het stedenbouwkundig plan is natuurinclusiviteit en circulariteit één van de belangrijkste uitgangspunten. Toepassing van groene daken, zonnepanelen, half open verharding is hierbij een vereiste.

Een thuis voor iedereen

In deze nieuwe woonwijk gaan we veel bewoners een nieuw thuis kunnen geven. Van (sociale en vrije sector) huurders tot particuliere kopers, van jong tot oud. Het nieuw te bouwen aanbod is dus zeer divers en bevat een mix van geschakelde eengezinswoningen, tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Het ontwerp bestemmingsplan 'Griseeweg, Epe' van de nieuwe woonwijk, welke betrekking heeft op de onbebouwde gronden aan de Griseeweg in Epe, ligt vanaf 30 november 2023 tot 11 januari 2024 ter inzage voor reacties van belanghebbenden. Je kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl plan-ID: NL.IMRO.0232.EPE045GRISEEWEG-OBP1.

Er van uitgaande dat het bestemmingsplan wat ter inzage ligt in mei 2024 onherroepelijk kan zijn is de verwachting dat de woningen ook rond die tijd in verkoop gebracht kunnen gaan worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming en de verkoop, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

De Haan Makelaars Brinklaan 51
8161 CW Epe
0578-613000 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit
 
 

Zoek naar een project

Kaartweergave