RoosdomTijhuis Toggle menu

Lindeboomsland, TWELLO

 
 
circa 3 hectare
Fase: in ontwikkeling
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / TWELLO / Lindeboomsland
 
 

Lindeboomsland, van kwekerij naar een prettige woonomgeving

Op de voormalige gronden van de kwekerij en zaadhandel Beersen zal een nieuwe woonwijk worden gerealiseerd genaamd Lindeboomsland. Het plan is gelegen tussen de Parkelerweg, Koningin Wilhelminaweg en Rijksstraatweg. Een prachtige inbreidingslocatie in een gewilde woonwijk. Het totale plangebied is circa 3 hectare groot. Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van de gemeente Voorst, BPD Gebiedsontwikkeling, Roosdom Tijhuis en Syntrus Achmea Vastgoed.

De locatie is ideaal gelegen, in minder dan 3 minuten fietsen, sta je in het hartje van Twello. Met de N344 op steenworp afstand ben je ook zo met de auto onderweg naar Deventer of Apeldoorn. Lindeboomsland wordt een prettige woonomgeving die aansluit op de omliggende bebouwing.

Wonen voor iedereen
In het plangebied zal een divers aanbod van woningen worden gerealiseerd. Zowel voor de verhuur als voor de particuliere verkoop. Het wordt een woonwijk voor iedereen, wat zorgt voor een fijne en levendige dynamiek!

Planvorming
In samenwerking met SVP Architectuur en Stedenbouw werken de ontwikkelaars en de gemeente Voorst aan een passende stedenbouwkundige en landschappelijke invulling. Hierbij worden omwonenden actief betrokken om mee te denken in dit proces. Zodra er meer bekend is over de invulling van het plan wordt dat op deze website gedeeld.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming. Zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

>> Meer informatie over het nieuwbouwplan Lindeboomsland is ook terug te vinden op de gemeentelijke webpagina Woningbouw Lindeboomsland.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave