Toggle menu
slider-revelhorst.jpg

Bedrijventerrein Revelhorst 4, ZUTPHEN

 
 
Perfecte ligging
Flexibele kavels
Aantrekkelijke prijzen
Home / Aanbod / ZUTPHEN / Bedrijventerrein Revelhorst 4
 
 

Royale bedrijfskavels voor onbegrensde groei

Zoekt u betaalbaar bedrijventerrein omdat uw bedrijf toe is aan de volgende stap? Of zoekt u grond voor de vestiging van uw nieuwe onderneming? Dan is bedrijventerrein Revelhorst 4 in Zutphen wellicht iets voor u! Revelhorst is het jongste bedrijventerrein van Zutphen en vormt de zuidelijke entree van de stad. Zutphen ligt strategisch in de regio Stedendriehoek, waar onder andere de steden Apeldoorn en Deventer deel van uitmaken. De verbindingen over het spoor, water en weg maken Zutphen tot een perfecte vestigingslocatie voor bedrijven.

Beter bereikbaar door de nieuwe ontsluitingsweg

Om de bereikbaarheid van bedrijventerrein Revelhorst 4 te verbeteren en de verkeersdruk en verkeersonveiligheid op de overige ontsluitingswegen te verminderen, is de gemeente Zutphen van plan een extra ontsluitingsweg te realiseren tussen het bedrijventerrein Revelhorst 4 en de rotonde in de N314 ter hoogte van het Anne Frankplein. Voor Zonnepark Revelhorst en de ontsluitingsweg worden twee aparte bestemmingsplannen opgesteld. Over de bestemmingsplannen moet uiteindelijk de raad beslissen.

Beschikbare kavels

Revelhorst 4 heeft een uitgeefbaar oppervlak van circa 13 hectare en biedt ruimte aan bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.2 (of vergelijkbaar). De kavelgrootte kan vanwege de globale en flexibele opzet van het bestemmingsplan geheel op de wensen van uw firma worden afgestemd. De kavelverdeling op de kavelkaart is dus indicatief. De kavels zijn verdeeld in 3 prijscategorieën:

Bekijk de kavelkaart via de knop Downloads

  • Kavels categorie 1: € 105,- per m2 (lichtgroene kavels)
  • Kavels categorie 2: € 115,- per m2 (lichtgele kavels)
  • Kavels categorie 3: € 120,- per m2 (donkergele kavels)

Bedrijfsverzamelgebouw Holtmede

Op bedrijventerrein Revelhorst 4 realiseert Holtmede V.O.F. het bedrijfsverzamelgebouw "Holtmede". Het geheel bestaat uit 15 bedrijfsruimtes en is strategisch gelegen in de Stedendriehoek, waar bovendien de steden Apeldoorn en Deventer deel van uit maken. De multifunctionele bedrijfsruimtes zijn flexibel in te delen. 

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.

Zonneveld Revelhorst

Roosdom Tijhuis en Solar Proactive willen een zonneveld realiseren bij bedrijventerrein Revelhorst 4, tegenover Circulus Berkel. Zij hebben burgemeester en wethouders om medewerking gevraagd. Het college vindt dat het zonneveld op deze locatie uitstekend past binnen de doelstelling om Zutphen energieneutraal te maken. Het zonneveld wordt ongeveer 7 hectare groot en kan evenveel energie opwekken als ongeveer 1300 huishoudens in een jaar gebruiken. Het plan is om het zonneveld te voorzien van een groene rand. Het gebied biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld ruiterpaden en ecologisch beheer, waardoor flora en fauna volop de ruimte krijgt.

Zie ook: Roosdom Tijhuis stelt grond beschikbaar voor realisatie Zonnepark Revelhorst

Downloads Fotoalbum

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

ten Hag Zutphen Spittaalstraat 39
7201 EC Zutphen
0575-516361 Website E-mail
Eggink Maalderink Bedrijfsmakelaars Lokenstraat 6-8
7201 MP Zutphen
0575-514124 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave