Toggle menu

Lombok-Zuid fase 9, EERBEEK

 
 
36 woningen
Start verkoop: donderdag 31 maart
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / EERBEEK / Lombok-Zuid fase 9
 
 

Fijn wonen in Lombok-Zuid

Goed nieuws in Eerbeek. Op donderdag 31 maart gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 36 woningen in het nieuwbouwplan Lombok-Zuid in Eerbeek. Het betreft de laatste fase van Roosdom Tijhuis in dit fraai gelegen plan.

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningmodel Hofwachter
 • 2 vrijstaande woningen

 • Woningmodel Laanzicht
 • 8 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningmodel Hoge Heren
 • 16 ééngezinswoningen

 • Woningmodel Deftige Dames
 • 10 twee-onder-een-kapwoningen met bad- en slaapkamer op de begane grond

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Gasloos wonen (bodemwarmtepomp)
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op begane grond en verdieping
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: conform de allerlaatste BENG-eisen
 • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Start verkoop: donderdag 31 maart 2022

De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 31 maart. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vind je vanaf het moment start verkoop online op onze projectwebsite. Tevens is alle verkoopdocumentatie vanaf start verkoop af te halen bij de verkopende makelaar Best Living, uitsluitend op afspraak.

Inschrijving

Heb je interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk donderdag 7 april, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn op deze website te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 1-1-2021. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Financieel advies

Sparren over de financieringsmogelijkheden van jouw toekomstige woning? Bel of app Jeroen van Rabobank Apeldoorn en omgeving op 06 30 59 90 33. Wil je liever een vrijblijvend oriënterend gesprek plannen? Mail naar financieeladvies.apeldoorn@rabobank.nl of bel 055 578 49 11. Onze adviseurs van de Rabobank staan voor je klaar!

Ga voor meer informatie naar rabobank.nl/hypotheek. Benieuwd naar onze pluspunten? Bekijk ze hier: rabobank.nl/10pluspunten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Eerbeek te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Best Living Stuijvenburchstraat 70
6961 CW Eerbeek
0313 65 11 99 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave