RoosdomTijhuis Toggle menu

De Driehoek, GRONINGEN

 
 
Circa 50 woningen
Start verkoop: 3e kwartaal 2024
Zo duurzaam mogelijk
Home / Aanbod / GRONINGEN / De Driehoek
 
 


Waterrijk, dorps en intiem

Goed nieuws in Meerstad, Groningen. Samen met BPD werkt Roosdom Tijhuis hard aan de ontwikkeling van circa 50 woningen in het nieuwbouwplan De Driehoek. Deze woningen brengen we niet allemaal tegelijk in verkoop, maar in twee aparte fases.

De Driehoek wordt een wijk met een rijke variatie aan duurzame nieuwbouwwoningen direct aan het water waar natuur centraal staat. Hier geniet je van een vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en het mooie Woldmeer. Een wijk voor levensgenieters, jong en oud, die meer ruimte om zich heen willen en toch dat dorpse en intieme gevoel willen ervaren.

De woningen hebben een moderne en landelijke architectuur met baksteen en natuurlijke materialen. Door de verschillende woningtypen voelt iedereen zich welkom, jong en oud. De wijk wordt omlijst door groenstroken en water wat zorgt voor een weidse uitstraling. Uniek is dat de wijk geleidelijk overloopt in natuurgebied Harksteder Broeklanden. Natuurinclusief wonen is belangrijk en veel woningen zijn in de gevel voorzien van een nestkast voor vogels en vleermuizen.

In de nieuwbouwwijk De Driehoek komen:

  • Vrijstaande woningen
  • Twee-onder-een-kapwoningen
  • Toekomstgerichte woningen
  • Eengezinswoningen

Met geavanceerde isolatie, zonnepanelen, een waterpomp en de nieuwste technologie├źn verlaag je niet alleen jouw ecologische voetafdruk, maar ook jouw energierekening. Alle woningen in De Driehoek hebben minimaal energielabel A+++. Onbezorgd wonen, noemen we dat!

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave