RoosdomTijhuis Toggle menu

Heteren Zuid, HETEREN

 
 
Circa 1.000 woningen
Fase: in ontwikkeling
Super duurzaam
Home / Aanbod / HETEREN / Heteren Zuid
 
 

Heerlijk 'dorps wonen' in Heteren-Zuid

Goed nieuws in Heteren. In Heteren wordt hard gewerkt aan het nieuwbouwplan Heteren-Zuid. De samenwerkende projectontwikkelaars hebben een visie voor het plangebied opgesteld waarbij niet alleen is gekeken naar woningbouw, maar ook naar werken, verkeer en duurzaam bouwen in dit gebied.

Plangebied

Heteren is een gemoedelijk en levendig dorp aan de rivier de Nederrijn. Het dorp telt ongeveer 5.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Overbetuwe. Heteren is omringd door natuur en recreatie en beschikt over een eigen recreatiestrand. Je kunt hier heerlijk wandelen, sporten, een frisse ochtendduik nemen of gewoon elk uur van de dag genieten van prachtige vergezichten. Heteren ligt op circa 15 minuten rijden van Arnhem, Nijmegen en Wageningen en op circa 45 minuten rijden van Utrecht. De omliggende dorpen en de steden Arnhem en Wageningen zijn uitstekend met de fiets te bereiken. Heteren heeft goede bus- en veerverbindingen om snel en eenvoudig aan de overzijde van de Nederrijn te geraken.

Het plangebied Heteren-Zuid wordt begrensd door de Polderstraat in het oosten, de Boterhoeksestraat in het noorden en de sportvelden van SDOO in het zuiden en heeft in potentie ruimte voor ongeveer 1.000 woningen. Het betreft een langjarige ontwikkeling die nog nader uitgewerkt en vastgesteld moet worden in samenwerking met dorp, gemeente en overige betrokkenen. Aan de westkant ligt de grens in het verlengde van de Steenovenlaan waar een nieuwe rondweg is voorzien.

Planning

De drie samenwerkende projectontwikkelaars (Rotij Vastgoedontwikkeling - Roosdom Tijhuis, Vabo Ontwikkeling en Van Wanrooij Projectontwikkeling) hebben een gebiedsvisie op hoofdlijnen vastgesteld en gepresenteerd. Daarnaast is de gemeente Overbetuwe druk bezig met het schrijven van de omgevingsvisie en ook de plannen voor Heteren-Zuid kunnen hierin opgenomen worden.

Bij het vaststellen van de plannen is het nadrukkelijk de bedoeling om de wensen van de huidige inwoners van Heteren in de plannen te gaan verwerken. Daarom kiezen we er in dit stadium bewust voor om samen met de Dorpsraad Heteren en de gemeente Overbetuwe deze woonwensen te inventariseren, te beoordelen en waar mogelijk al vroegtijdig in de plannen mee te nemen. Nieuwbouw is volgens de Dorpsraad Heteren in ieder geval nodig voor de instandhouding van de scholen en de middenstand en dus de leefbaarheid van het dorp.

>> Meer informatie over deze toekomstige woonwijk en hoe je kunt meedenken over de planvorming van deze veelbelovende woonwijk is te vinden op Heteren-Zuid fase 1

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming en de verkoop, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave