RoosdomTijhuis Toggle menu
shutterstock_369911795.jpg

Wemmerse Woerden, DOESBURG

 
 
ca. 300 woningen
Fase: in ontwikkeling
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / DOESBURG / Wemmerse Woerden
 
 


Wemmersweerd veelbelovende nieuwbouwlocatie

Goed nieuws in Doesburg. Met woningbouw in het nieuwbouwplan Wemmerse Woerden wil Doesburg de woningkrapte in zijn regio tegengaan. Wemmerse Woerden ligt ten noordwesten van Beinum, achter de Koldeweij en de Wemmersweerd. Grenzend aan de Bingerdenseweg ligt 5,5 hectare bouwland. Deze locatie is een perfecte locatie voor de bouw van middeldure huur- en koopwoningen.

Met een nieuwe wijk aan de rand van deze historische stad kan voorzien worden in lokale woonbehoefte, maar biedt ook ruimte aan vestigers. Want wonen in Doesburg betekent het beste van zowel het verleden als de toekomst. Deze historische stad, met zijn schilderachtige straten en prachtige oude gebouwen, ademt een sfeer van romantiek en nostalgie. Maar Doesburg is veel meer dan alleen geschiedenis. Deze stad is omgeven door weelderige groene landschappen en een betoverend uitzicht op de IJssel. Hier vind je rust en ruimte, moderne voorzieningen, uitstekende scholen en diverse culturele evenementen.

Samen met de gemeente Doesburg voert Roosdom Tijhuis besprekingen over een te realiseren woonprogramma van zo'n 300 woningen voor gezinnen en starters in zowel de koop- als huursector in het middensegment. Het doel is om verspreid over meerdere jaren gefaseerd woningen te bouwen. Ontdek de magie van Doesburg, waar het verleden de deur opent naar een veelbelovende woontoekomst.

Planning Wemmerse Woerden
Op dit moment zijn de gemeente Doesburg en Roosdom Tijhuis bezig met het voorbereiden van het bestemmingsplan / omgevingsplan. Wanneer alles naar wens verloopt kan hier mogelijk in 2025 gestart worden met de bouw van de eerste woningen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van deze ontwikkeling door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je als jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief toekomstige updates over deze ontwikkeling toegestuurd middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze dus nog niet voorhanden is.

» Meer informatie over het nieuwbouwplan Wemmerse Woerden is te vinden op het digitale platform onsdoesburg.nl.

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Best Living Brummen Arnhemsestraat 13
6971 AN Brummen
0575561050 Website E-mail
Eggink Maalderink Hoofdstraat 102
7061 CM Terborg
0315 - 395 424 Website E-mail
 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave