RoosdomTijhuis Toggle menu
shutterstock_158445599.jpg

Slenterweg, ZEVENAAR

 
 
Circa 5 hectare
Fase: in ontwikkeling
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / ZEVENAAR / Slenterweg
 
 

Slenterweg, wonen in een rijke mix van natuur, cultuur en ontspanning.

Het plan Slenterweg is gelegen aan de Pannerdenseweg en de Slenterweg in de buurtschap Ooij. Een prachtig gebied aan de zuidkant van Zevenaar. Het totale plangebied is circa 5 hectare groot. Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van Van Campen Bouwgroep en RGO (bestaande uit Roosdom Tijhuis, BPD en Syntrus Achmea.

Zevenaar ligt in de streek Liemers. Deze streek biedt een unieke combinatie van rustieke charme en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale plek is om te wonen. De Liemers wordt gekenmerkt door haar pittoreske landschap met uitgestrekte weilanden, kronkelende rivieren en schilderachtige dorpjes. Daarnaast ligt Zevenaar gunstig nabij verschillende grote steden, zoals Arnhem en Nijmegen, waardoor bewoners profiteren van de rust zonder afgesneden te zijn van stedelijke voorzieningen.

Wonen voor iedereen
In het plangebied zal een divers aanbod van woningen worden gerealiseerd. Het plan omvat woningbouw in diverse types en prijsklassen. Zowel voor de verhuur als voor de particuliere verkoop (sociale huurwoningen, middeldure koop- en huurwoningen en vrije sector koopwoningen). Het wordt een woonwijk voor iedereen, wat zorgt voor een fijne en levendige dynamiek!

Planvorming
In samenwerking met stedenbouwkundig bureau Atelier Dutch werken de ontwikkelende partijen en de gemeente Zevenaar aan een passende stedenbouwkundige en landschappelijke invulling. Binnenkort zal er een inloopavond plaatsvinden voor omwonenden en geïnteresseerden. Nadere informatie hierover volgt binnenkort op deze website.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming. Zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave