RoosdomTijhuis Toggle menu
shutterstock_158445599.jpg

Stougjeswijk, OUD-BEIJERLAND

 
 
2.485 woningen (tot 2039)
Start verkoop: 3e kwartaal 2025
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / OUD-BEIJERLAND / Stougjeswijk
 
 


Toekomstbestendige wijk in wording

Stougjeswijk wordt een toekomstbestendige en duurzame wijk. In de nieuwe wijk vind je verschillende soorten woningen. Van appartementen tot vrijstaande woningen, zowel koop als huur. De openbare ruimte wordt zo ingericht dat het bewoners uitnodigt elkaar te ontmoeten. Daarnaast komen er verschillende voorzieningen in de wijk, zoals een buurtcentrum, een school, speel- en recreatieplekken. In totaal worden er 2.485 woningen gebouwd, waarvan 70% in het betaalbare segment (inclusief 30% sociale huur via HW Wonen) en 30% in het dure segment.

Hoofdlijnenakkoord Stougjeswijk ondertekend

Op woensdag 11 oktober sloegen gemeente Hoeksche Waard en 8 marktpartijen de handen ineen om de bouw van de nieuwe wijk, 'Stougjeswijk' in Oud-Beijerland mogelijk te maken. Wethouder Robin Heij en vertegenwoordigers van de 8 marktpartijen tekenden het hoofdlijnenakkoord. Dit akkoord is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het gebied waar 2.485 nieuwe woningen komen. De nieuwe wijk is gepland tussen de Stougjesdijk en de N217 in Oud-Beijerland.

Voor deze ontwikkeling werkt de gemeente samen met 8 partijen:

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, AM, Ballast Nedam Development, Achmea Real Estate, Van der Vorm, ABB Bouwgroep, Adriaan van Erk en Roosdom Tijhuis.

Bestemmingsplan Stougjesdijk
Tijdens 2 inloopavonden in september en oktober ontvingen omwonenden en andere belangstellenden informatie over de plannen. Ook gaven de bezoekers van die avond hun inbreng mee voor de verdere ontwikkeling. Het plan voor Stougjeswijk wordt in de komende periode nog verder uitgewerkt.

Planning Stougjeswijk
De marktpartijen verwachten in 2024 te starten met de bouw. Oplevering van de eerste woningen wordt in 2025 verwacht. Het streven is dat de R-net busbaan er bij de oplevering van de eerste woningen ligt. In 2039 worden naar verwachting de laatste woningen opgeleverd en is Stougjeswijk helemaal af.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van deze ontwikkeling door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je als jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief toekomstige updates over deze ontwikkeling toegestuurd middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze nog niet voorhanden is.

ยป Meer informatie over de nieuwbouwwijk Stougjeswijk is te vinden op de gezamenlijke gebiedswebsite Stougjeswijk.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave