RoosdomTijhuis Toggle menu
Impressie met supermarkt 1.jpg

Hoofdweg Zuid, KUDELSTAART

 
 
ca. 300 woningen
start verkoop: nog niet bekend
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / KUDELSTAART / Hoofdweg Zuid
 
 

Nieuwbouw in Kudelstaart voorlopig uitgesteld

Update ontwikkeling:

Gemeente Aalsmeer heeft besloten om de bouw van 300 woningen aan de Hoofdweg-Zuid in Kudelstaart voorlopig stop te zetten. Hoorne Vastgoed en Roosdom Tijhuis hebben samen het overgrote deel van de grond voor het plan in eigendom. Hoorne Vastgoed heeft het woningbouwplan aan de Hoofdweg-Zuid vanuit een breder perspectief en op basis van flexibiliteit willen ontwikkelen. Die werkwijze levert naar de overtuiging van Hoorne Vastgoed een belangrijke meerwaarde voor Kudelstaart op. Naast het concrete voorstel om de voorzieningen in het centrum te verbeteren - aangevuld met sociale woningbouw en een nieuwe school in Hoofdweg-Zuid - hebben partijen gevraagd om in elk geval enige flexibiliteit in de planvorming van Hoofdweg-Zuid op te nemen.

Door het inbouwen van flexibiliteit in het plan Hoofdweg-Zuid blijft in elk geval de mogelijkheid bestaan om in de toekomst (als daar aanleiding toe is) invulling aan het bredere perspectief te geven. Of als die aanleiding er niet is de locatie alsnog met woningbouw in te vullen. Dat de gemeente deze alternatieve voorstellen op het plan nu terzijde heeft geschoven en zich strikt op de woningbouw wil richten is in de optiek van Hoorne Vastgoed een gemiste kans. Voor Roosdom Tijhuis ligt de zaak genuanceerder, maar zij heeft wel begrip voor het standpunt van Hoorne om nu niet over te gaan tot ondertekening van de anterieure overeenkomst.

Zowel Hoorne Vastgoed als Roosdom Tijhuis gaan graag met de gemeente in overleg om een oplossing te zoeken om binnen een voor alle partijen passende samenwerking de ontwikkeling en bouw van woningen in plan Hoofdweg-Zuid zo snel mogelijk te kunnen realiseren. Tot die tijd zal de inschrijving voor de verkoop van de woningen worden uitgesteld.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave