Toggle menu
Impressie met supermarkt 1.jpg

Hoofdweg Zuid, KUDELSTAART

 
 
ca. 300 woningen
start verkoop: 2023-Q3
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / KUDELSTAART / Hoofdweg Zuid
 
 

Nieuwbouw in Kudelstaart

In samenwerking met Hoorne Vastgoed ontwikkelen wij circa 300 huur- en koopwoningen in diverse types en prijsklassen. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in het derde kwartaal van 2023.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de benodigde stukken om de nieuwe wijk te kunnen realiseren. Hoofdweg Zuid wordt een duurzame woonwijk met ongeveer 300 woningen met een supermarkt. De verwachting is dat de bouwplanontwikkeling in de tweede helft van 2022 zal worden gestart en dat in het derde kwartaal van 2023 de eerste woningen in verkoop gaan.

In de buurt Hoofdweg Zuid ontwikkelen wij:

  • Eengezinswoningen en appartementen in het sociale segment (circa 30%)
  • Eengezinswoningen en appartementen in het middeldure segment (circa 25%)
  • Eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen in het dure segment (circa 45%)
  • Genoemd programma qua ééngezinswoningen en appartementen wordt deels de huur gerealiseerd, het overige programma in de koop

De buurt wordt energiezuinig en duurzaam en de openbare ruimte krijgt een groene identiteit met centraal een groene langgerekte parkzone.

» Lees meer informatie over de Hoofdweg Zuid op participatie.aalsmeer.nl

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave