RoosdomTijhuis Toggle menu
shutterstock_369911795.jpg

Mispelkamp, VORDEN

 
 
100 - 140 woningen
Start verkoop: 4e kwartaal 2025
Super duurzaam
Home / Aanbod / VORDEN / Mispelkamp
 
 

Nieuwbouw in Vorden

De gemeente Bronckhorst heeft de locatie Almenseweg aan de noordzijde van Vorden aangewezen als potentiële woningbouwlocatie voor de uitbreiding van Vorden in de komende jaren.

Nadat eerder de startnotitie woningbouw is vastgesteld door de gemeente Bronckhorst zijn de grondeigenaren van de locatie (Van Wanrooij en Roosdom Tijhuis) momenteel aan het overleggen met de gemeente over het programma, de planning etc.. Rekening houdend met ruimte die vrijgehouden moeten worden zoals voor infrastructuur en een strook langs het spoor, wordt vooralsnog uitgegaan van minimaal 100 en maximaal 140 te realiseren woningen.

Het plangebied

Het plangebied ligt in Nationaal Landschap de Graafschap. De woningbouwlocatie Almenseweg Vorden wordt aan de westkant begrensd door het spoor, aan de oostkant door de Almenseweg en aan de noordkant door de Mispelkampdijk. Ten Zuiden van de woningbouwlocatie komt de nieuw te bouwen school van Kompaan. De ontwikkeling dient te passen in de omgeving. Dat betekent dat expliciet aandacht besteed moet worden aan de landschappelijke inpassing van de woningbouw in de omgeving.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming en de verkoop, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave