RoosdomTijhuis Toggle menu
shutterstock_424857781.jpg

Hiddinks Weide, HENGELO (GLD)

 
 
180 woningen
Fase: in ontwikkeling
Super duurzaam
Home / Aanbod / HENGELO (GLD) / Hiddinks Weide
 
 

Heerlijk wonen in plan Hiddinks Weide

De gemeente Bronckhorst heeft de locatie “Hiddink Weide” aan de noordzijde van de Regelinklaan aangewezen als locatie voor de uitbreiding van Hengelo (Gld.) in de komende jaren.

De eigenaren van de locatie (Van Wanrooij Grondbank en Roosdom Tijhuis Grondontwikkeling Oost) overleggen momenteel met de gemeente over het programma, de planning etc.. Er komen circa 180 woningen in diverse typen en prijscategorieën, waarvan Van Wanrooij de helft zal ontwikkelen. De eerste stedenbouwkundige verkenning heeft inmiddels plaatsgehad. Deze resultaten zijn verwerkt in de "concept ruimtelijke visie van de woningbouwlocatie". Er is ook onderzoek gedaan naar de waterhuishouding onder extreme omstandigheden en er heeft onderzoek plaatsgehad naar de verkeersontsluiting.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Hengelo GD te volgen op Facebook. De laatste informatie waaronder de planning is ook te vinden op de gemeentelijke website. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave