RoosdomTijhuis Toggle menu
5131.jpg

Beaugaard, HELLEVOETSLUIS

 
 
116 woningen
start verkoop sept/okt 2024
Energieneutrale woning
Home / Aanbod / HELLEVOETSLUIS / Beaugaard
 
 

Nieuwbouw in Hellevoetsluis, Beaugaard

Goed nieuws in Hellevoetsluis. Roosdom Tijhuis heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de gemeente Hellevoetsluis voor de ontwikkeling en bouw van 116 woningen in de nieuwe wijk De Beaugaard. Vanuit de Grond Exploitatie Maatschappij (GEM) - bestaande uit: Adriaan van Erk Ontwikkeling, Heijmans en Roosdom Tijhuis - worden in totaal 360 nieuwe woningen gerealiseerd.

Het voorontwerp bestemmingsplan behandelt diverse onderwerpen. Op de website van wonen in Beaugaard geven we op een aantal van deze onderwerpen alvast een korte toelichting. Graag benadrukken we dat het een voorontwerp bestemmingsplan betreft, wat betekent dat ook dit plan nog verder aangepast kan worden op basis van diverse reacties die we nog ontvangen in de komende periode vanuit de buurt en de diverse stakeholders. Samen met deze opmerkingen werken we dan naar een ontwerp bestemmingsplan, dat we na de zomer van 2023 in procedure willen brengen.

De nieuwbouwwijk Beaugaard komt te liggen ten westen van de Rijksstraatweg en ten noorden van de Parnassialaan. De wijk Beaugaard wordt in fasen ontwikkeld. De eerste fase bevat 360 woningen. In fase 2 komen hier, als het aan de gemeente en de GEM ligt, nog 432 woningen bij. Voor deze twee fases hebben de gemeente en de GEM een overeenkomst gesloten.

In het nieuwbouwwijk De Beaugaard komen:

  • √©√©ngezinswoningen (zowel huur als koop)
  • twee-onder-een-kapwoningen (verschillende afmetingen in de koop)
  • vrijstaande woningen (zowel in kaveluitgifte als projectmatig in de koop)
  • appartementen (in de huur)

De Beaugaard krijgt een landelijke uitstraling. Dat betekent dat de wijk ruim van opzet wordt, met veel groen en bomen. De GEM heeft een ontwikkelingsvisie gemaakt die in grote lijnen laat zien wat landelijk wonen betekent voor het gebied. Deze visie geeft richting aan de plannen die in de komende periode verder worden uitgewerkt, voor de eerste 360 woningen.

Ga voor meer informatie over het nieuwbouwplan De Beaugaard naar de gebiedswebsite van wonen in Beaugaard.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en door de pagina Nieuwbouw Hellevoetsluis te gaan volgen op Facebook.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit
 
 

Zoek naar een project

Kaartweergave