RoosdomTijhuis Toggle menu
bouwbord onthulling laag.jpg

Buitenplaats Brielle, BRIELLE

 
 
ca. 800 woningen
Start verkoop: 4e kwartaal 2024
Overwonderend wonen
Home / Aanbod / BRIELLE / Buitenplaats Brielle
 
 

Nieuwbouw in Brielle

Net buiten Brielle komt de nieuwbouwwijk Buitenplaats Brielle. Hier woon je in een prachtige groene woonwijk waar kinderen veilig buitenspelen en de wereld ontdekken in de talloze groene parken en aan de oever van de kreek.

Alles in de buurt

Buitenplaats Brielle ligt aan de zuidoostkant van Brielle richting Vierpolders en besloten tussen het Spui, de Hossenbosdijk, de Veckdijk en de Voorweg. Via de Hossenbosdijk en de Nolle zit je zo op de Groene Kruisweg naar de N57 en de A15. Met de auto ben je binnen een half uur in Rotterdam. Lopend geniet je van de polder, de kreken en het Spui. En pak je de fiets? Dan ben je binnen vijf minuten in het historische centrum van Brielle. Ga je de andere kant op, dan ben je binnen vijf minuten in het dorpshuis in Vierpolders. Ook de duinen en het strand zijn gemakkelijk fietsend te bereiken.

Woonomgeving voor iedereen

Komende jaren worden er in Buitenplaats Brielle ongeveer achthonderd nieuwe woningen gebouwd. Er is veel variantie: van huur tot koop, van betaalbare rijwoningen en appartementen tot ruime twee onder één kappers en vrijstaande woningen. Hier koop je misschien je eerste woning, verhuis je naar een gelijkvloers appartement of maak je de stap naar een prachtige vrijstaande woning met ruime tuin aan de rand van de wijk.

Buitenplaats Brielle in een notendop

Buitenplaats Brielle is een natuurinclusieve, klimaatadaptieve en duurzame gebiedsontwikkeling. Alle woningen hebben zicht op groen: zowel het bestaande groen en de ecologische zone langs de rand, als nieuw openbaar groen in de wijk. De opzet van de nieuwe wijk is geïnspireerd op de historische ondergrond en bestaat uit verschillende bouwvelden met daartussen groene zones. De veelvoud aan planten en bomen die aangeplant zullen worden, zorgen ervoor dat de wijk het hele jaar door aantrekkelijk is voor mens en dier. Auto’s blijven grotendeels uit het straatbeeld, doordat ze geparkeerd worden in parkeerhoven aan de achterzijde van de woningen. Regenwater wordt zoveel mogelijk in de wijk vastgehouden voordat het wordt afgevoerd. Aan de zuidrand van het plan komen wooneilanden met luxe woningen in een landelijke setting.

Ontwikkelcombinatie bundelt krachten

Roosdom Tijhuis, Syntrus Achmea en BPD zullen na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan, samen zorgen voor het bouwrijp maken van de locatie. De ontwikkelaars richten hiervoor de VOF ‘Gebiedsontwikkeling Buitenplaats Brielle’ op.

Blijf op de hoogte

Bekijk hier de website voor deze aantrekkelijke woonomgeving en schrijf je in voor meer informatie Buitenplaats Brielle


Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave