RoosdomTijhuis Toggle menu

Kleine Boezem, DIRKSLAND

 
 
Circa 150 woningen
Fase: in ontwikkeling
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / DIRKSLAND / Kleine Boezem
 
 

Veelbelovende uitbreiding voor het oudste dorp op Goeree-Overflakkee.

Het plan Kleine Boezem is gelegen tussen de N215 en de bebouwde kom van Dirksland, rondom de Mozartsingel. Dit gebied ten noorden van Dirksland zal worden ingericht met ongeveer 150 woningen, parkeervoorzieningen, groen en speelvoorzieningen. Elk detail van dit nieuwbouwplan is ontworpen om jouw woondroom waar te maken. Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van Roosdom Tijhuis met Kroon & de Koning.

Dirksland ligt centraal op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De gelijknamige gemeente kenmerkt zich door kust, rust, ruimte en natuur. Verder is het eiland, met uitzondering van het duingebied, vlak. En door steeds verdere inpoldering zijn de dorpen door de jaren/eeuwen heen verder van zee komen te liggen. Dirksland is bekend sinds 1229 en daarmee het oudste dorp op Goeree-Overflakkee.

Wonen voor iedereen
In het plangebied zal een divers aanbod van woningen worden gerealiseerd. Het project betreft woningen in verschillende prijsklassen: vrijstaande woningen, patiowoningen (woningen rondom een binnenplaats), twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen, sociale huurwoningen en sociale huurappartementen. Het wordt een woonwijk voor iedereen, wat zorgt voor een fijne en levendige dynamiek. Een wijk waar buren vrienden worden en waar volop ruimte is ontspanning en recreatie!

Planvorming
Tijdens de raadsvergadering op donderdag 6 juni is het bestemmingsplan voor de ontwikkeling van Kleine Boezem vastgesteld. Naar verwachting start de verkoop eind 2024 / begin 2025 en zullen de eerste woningen in 2026 opgeleverd worden. Bereid je voor op duurzaam en betaalbaar wonen in Dirksland. Er is zicht op het nieuwe wonen.

Concept stedenbouwkundigplan
Onder de button 'downloads' zijn de panelen die tijdens een inloopbijeenkomst op 16 oktober 2023 werden gepresenteerd hier online te vinden.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming. Zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave