RoosdomTijhuis Toggle menu

Binnenturfspoor, LISSERBROEK

 
 
Circa 1.300 woningen
Start verkoop: n.t.b.
Super duurzaam
Home / Aanbod / LISSERBROEK / Binnenturfspoor
 
 

Onbezorgd wonen in Lisserbroek

Binnenturfspoor is dé nieuwbouwlocatie in Lisserbroek. De locatie, in een typisch Hollands landschap, ligt centraal tussen Leiden en Amsterdam. Eigenzinnig wonen in een kleinschalige buurt, op fietsafstand van stad en strand. Dat wil jij toch ook?

Het plan

Het gebied rond Lisserbroek, de Olmenhorst en het Turfspoor ondergaat een transformatie. Wat nu nog landbouwgrond is, wordt een groen landschappelijk woongebied. Samen met de dorpsvertegenwoordiging van Lisserbroek, de gemeente Haarlemmermeer, toekomstige bewoners en andere grondeigenaren ontwikkelen wij een veelbelovend plan. Kernbegrippen zijn: kleinschalig, buitenleven, puur, delen, onbezorgd en gezellig. Hierin is veel vrijheid en ruimte voor ideeën van individuen en groepen.

Het Hollandse landschap rondom Lisserbroek is daar heel geschikt voor. Door de indeling van het gebied zijn er natuurlijke lange kavels met aan weerszijden brede sloten, die het plangebied opdelen in allemaal individuele leefomgevingen. Zie het als een canvas waar alleen maar lijntjes op staan. Elk vakje biedt een unieke gelegenheid om een woondroom te realiseren.

De samenwerkende ontwikkelpartijen (GEM Lisserbroek Beheer BV, Verwelius Projectontwikkeling BV, BPD, Turfspoor Beheer BV, BV Timpaan Zuid, Adriaan Van Erk Onroerend Goed B.V., Hoorne Vastgoed, Ontwikkelingscombinatie Ter Aar BV en Roosdom Tijhuis) gaan uit van een mix van sociale- en vrije sector huur- en koopwoningen in allerlei smaken en maten. In overleg met de gemeente Haarlemmermeer en de dorpsvertegenwoordiging van Lisserbroek wordt er op dit moment gewerkt aan de infrastructuur en het woningbouwprogramma.

De omgeving = puur buitenleven

Lisserbroek ligt zeer landelijk, maar Lisse, Hillegom, Noordwijk, Sassenheim, Hoofddorp en Nieuw-Vennep met al hun voorzieningen liggen héél dichtbij. Wonen in het gezellige Lisserbroek biedt je ook een zee aan mogelijkheden. Het dorp kent een gevarieerd verenigingsleven met diverse sportclubs en twee basisscholen. Op de fiets rijd je door een prachtig kleurrijk landschap in een half uurtje naar Noordwijk of Zandvoort. Of in 10 minuten naar het recreatie- en watersportgebied de Kagerplassen. Met de auto of het OV ben je in no time in Amsterdam, Haarlem, Leiden of Den Haag.

In Binnenturfspoor woon je dicht bij de natuur en kies je bewust voor het buitenleven. Een plek waar kinderen de ruimte hebben om op te groeien. Waar je lekkere producten koopt direct bij de boer en je appels plukt van je geadopteerde boom op Landgoed Olmenhorst. Voor wie groene vingers heeft, biedt de gezamenlijke moestuin misschien wel een uitkomst.

De vier kernwaarden voor de ontwikkeling van Binnenturfspoor:

  • 1. Markante twist - nieuwe smaak met behoud van eigenheid.
  • 2. Uitnodigend - een thuis voor jong en oud.
  • 3. Onbezorgd leven - ontspannen en blij.
  • 4. Natuurlijk verbonden - decor van het dorp.

Je nieuwe huis is energiezuinig. De basis bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen en er is ruimte voor eigen invulling. Als je wilt, laad je de auto op aan je eigen paal. Of deel je 'm met de buren?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming en de verkoop, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave