Toggle menu
shutterstock_271171484.jpg

Bouwkavels, RIJSSEN

 
 
royale bouwkavels
Start verkoop: woensdag 13 december 2023
Groenrijke omgeving
Home / Aanbod / RIJSSEN / Bouwkavels
 
 
Bouwkavels Het plangebied Inschrijven Financiering Contact Woningaanbod

Bouw jouw droomhuis in Opbroek-Oost

Op woensdag 13 december start Roosdom Tijhuis in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten, met de verkoop van meerdere (zéér) royale bouwkavels. Deze bouwkavels zullen worden uitgegeven voor de bouw van vrijstaande woningen.

Droom je van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Opbroek Oost echt iets voor jou. De bouwkavels die Roosdom Tijhuis in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten in verkoop brengt zijn zeer royaal en hebben een fantastische ligging met fraai uitzicht. Bij deze kavels ben je helemaal vrij in selectie voor architect en aannemer.

De bouwkavels worden verdeeld over twee woongebieden:

 • Zéér royale landschappelijke kavels voor vrijstaande villa's
  Deze bouwkavels zijn gelegen in het noordoostelijk deel van het Opbroek ten noorden van de Witmoesdijk. De kaveloppervlakten variëren vanaf circa 1.470 m² tot en met circa 2.328 m².
 • Royale kavels voor vrijstaande woningen
  Deze bouwkavels bevinden zich in Opbroek Oost ten zuiden van de Witmoesdijk en ten noorden van de Groteboersdijk. De kaveloppervlakten variëren vanaf circa 403 m² tot en met circa 924 m²

Bekijk hier de locatie waarin de kavels gesitueerd zijn.

Met een gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen, onder andere de N347, de A1 en naar het centrum van Rijssen maakt wonen in het Opbroek zeer aangenaam. Redenen genoeg waarom jij deze kans niet mag laten liggen:

 • Fantastische ligging
  Door de fraaie ligging kun je elke dag genieten van al het prachtige groen in de omgeving.
 • Ruimte voor jouw dromen
  Of je nou droomt van een gezellig huis met een tuin, een modern designhuis of zelfs een landgoed. Deze kavels bieden alle ruimte en mogelijkheden om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.
 • Gunstige locatie
  Alle bouwkavels liggen aan de rand van Rijssen, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, scholen en winkels.
 • Vrij in selectie voor architect en aannemer
  Welke architect en aannemer je kiest is immers volledig naar eigen wens in te vullen.
 • Investering in de toekomst
  Een huis bouwen in de nieuwste woonomgeving van Rijssen is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een investering in jouw toekomst. Het fraaie landschap en de locatie zorgen voor waardevastheid en een aantrekkelijke plek om te wonen en te leven.

Beknopte toewijzingsprocedure

De toewijzing van de kavels vindt plaats door middel van een notariële loting. De loting vindt plaats op woensdag 17 januari om 19 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. De loting is alleen toegankelijk voor diegenen die zich hebben ingeschreven en sociaal / economisch gebonden zijn aan de kern Rijssen.

Bekijk het document "Spelregels kaveluitgifte", welke onder downloads te vinden is, voor alle spelregels die gehanteerd worden bij de toewijzing van de kavels.

Start verkoop: woensdag 13 december 2023
Tijdstip: van 16:00 tot 17:30 uur
Locatie: Havezate De Oosterhof
Adres: Kasteellaan 1 in Rijssen

Het allermooiste huis bedenk je en bouw je immers zelf

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave