RoosdomTijhuis Toggle menu

Buitenveen Aalsmeer, AALSMEER

 
 
tussen 800-875 woningen
start verkoop: ca. eind 2024
groen en duurzaam
Home / Aanbod / AALSMEER / Buitenveen Aalsmeer
 
 


Jouw woondroom in wording

De komende jaren zal er in samenwerking met Van Wanrooij Projectontwikkeling en Eigen Haard druk ontwikkelt en gebouwd gaan worden aan ongeveer 850 woningen of appartementen in diverse prijscategorieën verspreid over drie buurten. Er komen veel verschillende woningen. Van sociale huur, middeldure huur en koop tot vrije sector koop. Allemaal energiezuinig, duurzaam en gasloos.

Zo ontstaat er een mooie mix van buren. Starters, stadters, jong en oud. Met, zonder of weer zonder kinderen. Buitenveen Aalsmeer bestaat uit drie buurten met elk een eigen karakter en wordt omzoomd en doorsneden door water en heel veel groen. Naast de woningen met tuinen komen er ook appartementen en seniorenwoningen.

Buurt 1

In Buurt 1 komen ruim 250 woningen, vooral woningen met tuinen en één appartementencomplex. Deze buurt heeft een groene, informele en dorpse sfeer. Hier vind je rijwoningen, veranda's aan groene straten, veel bomen en water, in een ruime opzet. De woningen hebben veelal een kap.

Aan de rand van Buurt 1 ligt het wijkpark met daaraan liggend het appartementencomplex. De woningen op de begane grond van het gebouw hebben tuinen of terrassen. Aan de noordzijde van Buurt 1 bevindt zich een brede groene zoom met vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Hier bevindt zich ook de entree naar Buitenveen Aalsmeer vanaf de Aalsmeerderweg.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave