Toggle menu
Het Weggeler.JPG

Het Weggeler, ALMELO

 
 
Circa 50 woningen
Start verkoop: Q4 2022
Plangebied Het Weggeler
Home / Aanbod / ALMELO / Het Weggeler
 
 

Nieuwbouw Almelo

Goed nieuws voor woningzoekenden in Almelo en omgeving. Plan Het Weggeler wordt verder ontwikkeld tot een wijk waar het nu en ook straks in de toekomst prettig wonen is. Plan Het Weggeler is gelegen in de wijk Nieuwland waar vroeger de machinefabriek Rossmark gevestigd was. Door de voorgenomen ontwikkeling wordt het gebied tussen de Weggelerstraat, de Deldensestraat, de Briljantstraat en de Bornsestraat verder ingevuld met woningbouw. Vanuit deze rustige locatie aan de rand van Almelo, sta je binnen 10 minuten met je fiets in de binnenstad van Almelo!

Koopman Vastgoed uit Tubbergen en Roosdom Tijhuis uit Rijssen gaan hierbij gezamenlijk de ontwikkeling vormgeven van circa 50 woningen in het plangebied bestaande uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. De verwachting is dat we in het tweede kwartaal van 2022 in verkoop kunnen gaan met de eerste woningen die worden gerealiseerd in dit plangebied.


OP EN TOP DUURZAAM

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

FINANCIËLE VOORDELEN

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Hierdoor ontvang je een aantrekkelijke korting op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.


BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Almelo te volgen op Facebook.

 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Plaggemars Makelaars O.G. Tolgaarde 1
7460 AA Wierden
0546 - 57 12 72 Website E-mail
Weghorst Makelaardij Rijssensestraat 6
7642 AA Wierden
0546 57 33 32 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave