RoosdomTijhuis Toggle menu

Hospitaalweg, ALMELO

 
 
Circa 50 wooneenheden
Fase: in ontwikkeling
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / ALMELO / Hospitaalweg
 
 

Hospitaalweg, dé nieuwe standaard voor een eigentijdse woonomgeving

Als uitbreiding van de gewilde wijk Kollenveld wordt op deze locatie een prachtig nieuwbouwplan ontwikkeld voor circa 50 woningen. Het nieuwe plangebied is gelegen tussen de Hospitaalweg, Het Vossekamp, Het Groot Hofstee en de Toekomstweg. Nieuwbouwplan Hospitaalweg betreft een gezamenlijke ontwikkeling van Koopman Vastgoed en Roosdom Tijhuis.

De locatie is ideaal gelegen, met ongeveer 8 minuten fietsen, sta je in hartje Almelo. Met de A35 op 5 minuten rij-afstand ben je ook zo met de auto onderweg naar Deventer of Enschede. De nieuwe locatie sluit aan op de gewilde jonge woonwijk Kollenveld.

Wonen voor iedereen
In het plangebied zal een divers aanbod van woningen worden gerealiseerd. Het wordt een woonwijk voor iedereen, wat zorgt voor een fijne en levendige dynamiek!

Planvorming
Naar verwachting wordt eind 2023 het ontwerp bestemmingsplan in procedure gebracht. Zodra er meer bekend is over de invulling van het plan wordt dat op deze projectwebsite wereldkundig gemaakt.

Wat we het liefste doen bij Roosdom Tijhuis is woonomgevingen realiseren waar onze klanten gelukkig wonen, niet voor even maar voor héél lang!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming. Zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave