Toggle menu

De Maten, BORNE

 
 
Circa 34 woningen
Start verkoop: begin 2024
Energieneutrale woningen
Home / Aanbod / BORNE / De Maten
 
 
Het plangebied De woningen Duurzaamheid Financiering Contact

Voel je thuis in Borne

Goed nieuws in Borne. Binnenkort zal er meer bekend worden gemaakt over de verkoop en het aanbod van het nieuwe nieuwbouwplan De Maten. Maar lees nu alvast wat wonen in De Bornsche Maten - De Maten zo aantrekkelijk maakt.

Borne

Borne is een mooi, oud en centraal gelegen dorp in Twente dat bekend staat om haar aandacht voor kunst en cultuur. Liefhebbers kunnen terecht in de mooie galerieën of genieten van het uitgebreide culturele programma. Het heeft een gezellig centrum met volop leuke winkels, cafés, terrassen en restaurants. Verder zijn er veel sportaccommodaties, variërend van verschillende sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad. Ook zijn er het hele jaar door leuke evenementen en festivals waar je gezellig met vrienden of familie kunt genieten.

De Bornsche Maten

De Bornsche Maten is geen woonwijk zoals alle andere. Hier woon je in het groen met bossen op fietsafstand. De wijk bestaat uit acht buurten met elk een eigen woonsfeer, waarvan er vijf al grotendeels zijn gerealiseerd: Nieuw Borne, Oost Esch, Tuinstad, Singelwonen en De Veste. De Maten, Eschwonen en De Horsten zijn volop in ontwikkeling én deels in verkoop. De buurten zijn allen gelegen rond het Bornsche Beekpark, een prachtig groen rustpunt midden in de wijk.

Met de auto rij je binnen een paar minuten naar diverse uitvalswegen zoals de A1 en A35 en op vijf minuten lopen is een basisschool en kinderopvang. Ook is er een mooi wijkgebouw met sporthal waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

De Maten

Na de succesvolle en prachtige ontwikkeling van het Hof van Borne is Roosdom Tijhuis druk bezig met de ontwikkeling van de volgende buurt, De Maten. De Maten is sinds 2017 in ontwikkeling en bestaat uit twee fases: Fase A en fase B. Fase A is gereed en fase B is inmiddels bouwrijp gemaakt. Vanaf 2024 tot en met 2026 zullen in fase B bouwactiviteiten plaatsvinden voor de bouw van ongeveer 200 woningen.

De Maten kenmerkt zich door een grote mate van afwisseling in alles. Gevels, rooilijnen, architectuur en materialen, alles mag, kan en, in sommige gevallen, moet van elkaar verschillen. Dit dorpse bouwen wordt in de openbare ruimte versterkt door verspringende profielen en solitaire bomen in de straat.

Fase I

De woningen komen in het verlengde van het al eerder gerealiseerde deel van De Maten. De woningen komen te liggen aan de Aurelia en de Sumpelmaat. Dit zijn al bestaande straten, welke worden doorgetrokken met fraaie nieuwbouwwoningen eraan en met een groen plein aan de Sumpelmaat is het hier straks heerlijk wonen.

Locatie De Maten - fase I

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in en rond Borne door je direct onder de locatiekaart in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Borne te volgen op Facebook.

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Euverman en Nuyts Grotestraat 144
7622 GP Borne
(074) 266 23 00 Website E-mail
Leverink + Assen Demmersweg 3-13
7556 BN Hengelo OV
0742503434 Website E-mail
Nieuw Wonen Twente Burgemeester Jansenplein 30
7551 ED Hengelo (OV)
085 - 273 23 77 Website E-mail
 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave